Wij kopen en verkopen Volvo’s via handelspartners waar wij veelal jarenlang zaken mee doen. Dit zijn Volvo dealers zoals Broekhuis, maar ook via tussenhandelaren waar Volvo’s die bij andere dealers zijn ingeruild via hen weer bij ons terecht komen. Met meer dan 17 jaar ervaring met Volvo hebben we een brede en gedegen merkexpertise opgebouwd. We weten waar de zwakke plekken zitten en welke types goed zijn en welke niet.

Altijd proberen we een passend advies te geven voor een specifieke auto, want vaak is het zo dat aan de voorkant preventief extra geld uitgeven veel goedkoper is dan achteraf iets repareren of naar een garage gaan waar reparaties bijna altijd duurder zijn dan via ons. Wij hebben een belang dat de auto voor zo weinig mogelijk geld zolang mogelijk loopt.

De auto’s die we aanbieden staan voor de netto prijzen op internet. Dit houdt in dat dit de meeneemprijzen zijn. Voor dit geld heb je een basis-garantie van 1 maand op draaiende gedeelte op motor + bak. Tegen meerprijs bieden we een afleverbeurt aan voor 675 euro. Kijk voor meer informatie hierover bij afleverbeurt.

Let op! We knappen geen schadeauto’s op, voeren zelf geen auto’s in en doen ons uiterste best om kwaliteits Volvo’s te kopen. Kwaliteit wil zeggen goed onderhouden, met aantoonbare kilometerstand, schadevrij en in een nette staat.

werkwijze van ech auto

Locatie

Sinds 2011 zijn wij gevestigd aan de Lindberghstraat 1 in Hoogeveen. (tegenover het vliegveld)

Inruil

Inruil is bij ons altijd mogelijk, ongeacht merk, bouwjaar, kilometerstand en met of zonder schade(s).

werkwijze