Werkwijze

Eerlijke auto’s

Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van Volvo occasions. Tevens kopen en verkopen we af en toe een bijzondere auto van een specifiek merk en/of type.

We streven er naar goede, nette auto’s te kopen met onze merkexpertise in achtneming. Toch is het vaak zo dat klanten niet meer tot het allerlaatst al het nodige onderhoud uitvoeren. Daarom bieden we tegen geringe meerprijs rijklaarmaakbeurten aan, om de auto’s technisch rijklaar te maken, van een beurt te voorzien en tevens garantie op te geven.

Dashboard van Volvo
Band van Volvo

Geen verrassingen achteraf

Passend advies

Wij streven naar een eerlijk en oprecht advies. Bij ons geen verkooppraatjes of eenzijdige belangen. Iedereen moet er wat aan hebben. U moet een nette, goede auto hebben die een paar jaar mee kan (natuurlijk afhankelijk van leeftijd, staat, kilometerstand en prijs) en wij hebben een bepaalde marge nodig om te kunnen bestaan.

Voor degene die de auto echt zo mee wil nemen is het mogelijk dit te doen. Wel moet u dan beseffen dat we enkel en alleen garantie op draaiende gedeelte motor + bak geven en de rest van slijtage delen niet onder onze service en coulance vallen.

Ter plekke betalen, overschrijven en verdere afhandeling is bij ons mogelijk. Wij zijn erop ingericht om snel en eenvoudig waar nodig, te helpen bij het overschrijven, verzekeren en verdere zaken regelen.

Let op! Bij het ophalen of direct mee willen nemen stel uw daglimiet in voor bankoverschrijving!

Oprecht

Bent u leek op autogebied en heeft u moeite met een auto kopen en de juiste keuze maken? Lees eerst onze reviews. Wij kunnen op een eerlijke en oprechte manier helpen en doen op een menselijke, informele en heldere manier zaken.

Kopen en afleveren op afstand

Kopen en afleveren op afstand behoort bij ons altijd tot de mogelijkheden. Wel zijn wij er voorstander van dat u zelf de auto heeft gezien en bereden voordat u deze koopt om discussie en bepaalde verwachtingen te voorkomen.

Rijklaar maken

De rijklaarmaakbeurt die wij aanbieden is tegen kostprijs. Het dekt voor ons gemiddeld de kosten, maar de klant koopt een betere, nagekeken en onderhouden auto. Vaak is zelf de auto naar een garage brengen voor een beurt of bepaalde reparaties vele malen duurder. Dus ons advies is om er altijd een rijklaarmaakbeurt bij te nemen. Dit vergt een relatief kleine investering maar geeft een groot gemak en een bepaalde zekerheid op het gebied van veiligheid en onverwachte kosten. De prijs van deze afleverbeurt is niet onderhandelbaar omdat het al tegen kostprijs is. Dit is het geld wat we er echt voor nodig zijn.

Let op!

We knappen geen schadeauto’s op, voeren zelf geen auto’s in en doen ons uiterste best om kwaliteits Auto’s te kopen. Kwaliteit wil zeggen goed onderhouden, met aantoonbare kilometerstand, schadevrij en in een nette staat.