Inkoop

Wij besteden veel aandacht aan de inkoop van onze auto’s. Dit betekent dat we de auto´s kritisch beoordelen waardoor u een auto koopt waar u wat aan heeft. Vaak zijn de auto’s afkomstig van Volvo dealers, waar deze zijn ingeruild.

Let op! We knappen geen schadeauto’s op, voeren zelf geen auto’s in en doen ons uiterste best om kwaliteits Volvo’s te kopen. Kwaliteit wil zeggen goed onderhouden, met aantoonbare kilometerstand, schadevrij en in een nette staat.

Prijs

Wij bieden onze auto´s aan tegen scherpe prijzen zodat we aan de onderkant van de markt zitten qua prijsniveau. Hierdoor werken we met kleinere marges en wordt de auto geleverd zoals hij is. Tegen meerprijs zijn er extra mogelijkheden, zoals een nieuwe APK, technisch rijklaarmaken, een onderhoudsbeurt en/of garantie. Kijk hiervoor bij afleverpakketten.

werkwijze van ech auto

Locatie

Tegenwoordig hebben wij onze eigen showroom met buitenterrein. Voorheen zaten we bij garage van Eeks op het terrein. Daar zijn we uitgegroeid waardoor we per 12 juli 2011 zijn verhuisd naar onze eigen locatie, de Lindberghstraat 1 tegenover vliegveld Hoogeveen.

Inruil

Inruil is bij ons altijd mogelijk, ongeacht merk, bouwjaar, kilometerstand en met of zonder schade(s).

werkwijze