Wij kopen hoofdzakelijk bij handelspartners waar wij veelal jarenlang zaken mee doen. Dit kunnen (merk) dealers zijn, maar we beschikken daarnaast over een groot netwerk van handelscontacten.

Met meer dan 19 jaar auto-ervaring met hoofdzakelijk Volvo hebben we een brede en gedegen merkexpertise opgebouwd. We weten waar de zwakke plekken zitten en welke types goed zijn en welke niet.

Daarnaast is er vanuit liefhebberij een passie ontstaan voor bijzondere auto’s. Dit kunnen klassiekers, youngtimers of gewoon hedendaagse auto’s zijn. Vaak bijzonder om model, uitvoering, kleurstelling of motortype.

Altijd proberen we een passend advies te geven voor een specifieke auto, want vaak is het zo dat aan de voorkant preventief extra geld uitgeven veel goedkoper is dan achteraf iets repareren of naar een garage gaan waar reparaties bijna altijd duurder zijn dan via ons. Het is in ieders belang dat een auto zo lang mogelijk mee kan tegen redelijke onderhoudskosten.

De auto’s die we aanbieden staan voor de netto prijzen op internet. Dit houdt in dat dit de meeneemprijzen zijn. Voor dit geld heb je een basis-garantie van 1 maand op draaiende gedeelte op motor + bak. Tegen meerprijs bieden we een afleverbeurt aan. Kijk voor meer informatie hierover bij afleverbeurt.

Let op! We knappen geen schadeauto’s op, voeren zelf geen auto’s in en doen ons uiterste best om kwaliteits Auto’s te kopen. Kwaliteit wil zeggen goed onderhouden, met aantoonbare kilometerstand, schadevrij en in een nette staat.

werkwijze van ech auto

Locatie

Sinds 2011 zijn wij gevestigd aan de Lindberghstraat 1 in Hoogeveen. (tegenover het vliegveld)

Inruil

Inruil is bij ons altijd mogelijk, ongeacht merk, bouwjaar, kilometerstand en met of zonder schade(s).

werkwijze