Afleverbeurt

Voordelen

Afleverbeurt € 495,-

Voor 495 euro incl. BTW krijgt de auto een volledige afleverbeurt. De voordelen hiervan zijn:

Voordelen
Olie verversen door monteur
Grill van Volvo

Uitleg

Als er gekozen wordt voor de afleverbeurt, maken we de auto rijklaar, krijgt deze een beurt en 3 maanden garantie op motor + bak. Alle functies worden gecontroleerd, de auto wordt technisch nagekeken, krijgt een nieuwe APK en wordt zo klaargemaakt dat tot de volgende beurt gereden kan worden zonder standaard onderhoud. Natuurlijk blijft dit een momentopname maar voor 95% is dit goed te doen. Altijd blijven er onvoorziene zaken want helaas kan techniek stuk. Maar altijd zullen we dit tegen een redelijk tarief kunnen verhelpen, mocht er iets zijn wat toch stuk is gegaan buiten de garantieperiode. Vaak kunnen wij dit veel goedkoper dan een vakgarage, merkspecialist of dealer.

Het is onze voorkeur om de auto’s voor dit geld rijklaar te maken. Het is niet verplicht, maar wel wordt er vaak een technisch betere auto afgeleverd. Daarnaast is het zo dat als na een tijd zelf onderhoud wordt uitgevoerd door eigen garage of dealer, dit vele malen duurder is. Dit komt omdat wij alle auto’s tegen kostprijs rijklaarmaken, hier zit geen winst in voor ons.

Wilt u de auto toch voor de scherpe, netto prijs meenemen? Dat kan gewoon maar verwacht dan geen extra service en garantie. Voor ons kan dit niet en het lijkt ons fair dat u bij zo-meenemen snapt dat u zelf verantwoordelijk bent voor wat u koopt. Beoordeel de auto dan ook goed of neem iemand mee die er verstand van heeft.