E.C.H. Auto’s is een onderneming die gedreven wordt door Erik Heuvelink en Chris Vording, jeugdvrienden vanaf hun 3e levensjaar.

Chris:

“Ik was voorheen werkzaam als monteur, in de motorbranche. Daarna ben ik gaan werken als zelfstandig technisch specialist, vooral in de montagebranche. Door samen handel te drijven kwam ik veel in aanraking met Volvo. Met mijn technische achtergrond kwam ik er ook achter dat deze auto’s gewoon sterk, robuust en goed zijn gebouwd. Een merk waar ik achter kan staan dus”.

Erik:

“Ik was voorheen werkzaam in commerciële functies bij een Volvo dealerbedrijf, een Volvo-specialist en een universele autohandel. Toen ik nog werkzaam was bij Volvo Broekhuis begon ik langzaam maar zeker een passie voor Volvo te ontwikkelen. Dit heeft er mede voor gezorgd dat we uiteindelijk Volvo’s zijn gaan verkopen. Na het volgen van een flink aantal zelfontwikkelingstrainingen had ik veel inspiratie om met passie iets te gaan doen. Dit werd -en is- het in- en verkopen van Volvo occasions”.

Over ons

We zijn al vanaf ons 3e levensjaar vrienden en vanuit deze vriendschap is het idee voor een autobedrijf ontstaan. Het is als hobby begonnen en tegenwoordig doen we het full-time. We doen dit alles met veel plezier en zijn het over één ding eens: Het gaat uiteindelijk om het geld en om de auto. Gewoon eenvoudig en helder. Duidelijke omschrijvingen, goede en eerlijke auto’s, voor scherpe handelsprijzen. En dan op een informele manier, onder gezellige omstandigheden onder het genot van een echte versgezette kop koffie.

Daar doen we ons best voor, daar gaan we voor.

Dat was een stukje over ons. Wellicht tot ziens en u bent altijd van harte welkom!

Erik Heuvelink & Chris Vording