Onderhoud

Eerlijke prijzen

Reparaties en onderhoud

Met meer dan 19 jaar auto-ervaring en dan met name met Volvo hebben wij de nodige know-how opgebouwd. Wij zijn er in deze periode goed in geworden om reparaties aan Volvo’s op een redelijke manier te doen qua kosten. Ons belang is dat onze klanten voor een redelijke prijs zo lang mogelijk in hun Volvo kunnen rijden zonder onnodig hoge reparatie en/of onderhoudskosten. Wij bieden voor onze vaste klanten onderhoud, reparatie en APK aan. Dit kan vaak met prijsopgave vooraf en zoals gezegd tegen redelijke tarieven.

Voor specifieke reparaties hebben we vaak een passende oplossing. Doordat we al vele jaren honderden Volvo’s zagen weten we hoe we bepaalde reparaties op een goede en betaalbare manier kunnen uitvoeren.

monteur die band verwisseld
Motor van Volvo

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste mailen naar: werkplaats@echautos.nl. Geef daarin alvast het merk, model, type en kenteken aan en wat u gedaan wilt hebben en welke datum(s) u de auto zou willen brengen. Wij hebben indien beschikbaar een leenauto. Deze kost niets bij reparaties boven de 150 euro.